Serendipity | Restaurant Serendipity București - Despre noi
Serendipity este amplasat în zona Fundeni-Dobroiești, în complexul New City Residence. Restaurantul își dorește să acopere necesitățile culinare ale locuitorilor din zonă și nu numai, iar latura pentru consum este într-o continuă dezvoltare. Suntem convinși că restaurantul nostru se caracterizează prin confort, calitate și diversitate. Vino să te convingi!
15893
page,page-id-15893,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Despre noi

ÎNFIINȚAT
2016
FELURI DE MÂNCARE
72
BĂUTURI DISPONIBILE
142
STAFF DISPONIBIL
12
Vrei să faci parte din echipa noastră? Angajăm bucătar și ospătar. Contactează-ne la 0799 924 538
q
LOCAȚIA

Serendipity este amplasat în zona Fundeni-Dobroești, departe de aglomerația cotidiană, în complexul New City Residence. Restaurantul își dorește să acopere necesitățile culinare ale locuitorilor din zonă și nu numai, latura pentru consum fiind într-o continuă dezvoltare. Confortul, calitatea și diversitatea sunt punctele forte ale restaurantului – te așteptăm să te convingi!

q
SPECIFIC

Diversitatea este specificul restaurantului. Preparate culinare din Europa și alte zone ale lumii se intersectează cu gusturile românilor pentru un meniu flexibil. Suntem oameni cu o minte deschisă, așa că ne poți acorda oricând sugestii sau provocări pe care noi vom încerca să le punem în aplicare cât mai rapid.

q
AMBIENTUL

Este foarte important pentru noi să asigurăm confortul clienților noștri, așa că în restaurantul nostru găsești fotolii, canapele, banchete comode și spațioase. Serendipity este un adevărat răsfăț arhitectonic pentru toți cei care calcă pragul restaurantului.

[/vc_row]

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow